top of page
Charlotte + Torben.jpg

Charlotte og Torben Grøhn Matthiesen 

Et kærlighedsprojekt

Galleri Matthies - Kunst og Økologi, er Charlotte og Torbens fælles kærlighedsprojekt. Her har de samlet deres kreative energi, og her kan du kan følge deres rejse og deres drømme videre ud i fremtiden. 

 

Visionen med Galleri Matthies er at invitere dig med på en bred kunstnerisk oplevelse midt i galleriets smukke økologiske marker.

 

Ligeledes bliver du inviteret med i de skabende processer - Charlottes atelier er åbent for besøg og Torbens bryggeri og øko-markerne kan studeres. Ved ferniseringer og events males og brygges der, når det er muligt.

Du kan besøge galleriet bare for kunstens skyld, men har du god tid, er det muligt at slå sig ned i markerne med medbragt mad.

Kurser og rundvisninger kan du booke per telefon.

Video om Charlottes malerier

Om os foto - T+C+Finn+Lis.jpg

Lis Ekmann, Finnerman, Charlotte og Torben

Charlottes kunst og litteratur

Galleriet bærer præg af, at det er Charlotte og Torbens hjem. Charlottes kunst og litteratur er således galleriets kerneområde.

De fleste steder kan du opleve hendes malerier og tegninger.

Du kan også læse hendes digte på væggene.

Gå på opdagelse i hendes poetiske roman "Himlen er min".

Eller måske fordybe dig i hendes bog om, hvordan hun fandt svarene og glæden indeni i sig selv i "Spørg dig selv".

Torbens økologi og bryggeri

Galleriet er placeret midt i Charlotte og Torbens økologiske- og biodynamiske marker.

Med mere end 20 års erfaring har Torben en viden på området, som mange er interesseret i. Han svarer gerne på dine spørgsmål, men har også en etableret platform med info på Facebook kaldet Jennelgaard.

Ligesom Charlotte er med i et fællesskab omkring at male og udtrykke sig, har Torben også inviteret et fællesskab indenfor i form af et Bryggerlaug. Det betyder, at han ved ferniseringer og events ofte kan byde på en smagsprøve fra bryggeriet. Og ofte kan der - også i en almindelig weekend -bydes på smagsprøver.

Kreative fællesskaber

Charlotte og Torben elsker den gode energi og dynamik, der ofte opstår når visioner, drømme og projekter føres ud i livet sammen med andre mennesker. Og de nyder at dele det smukke - og store - galleri med andre kreative sjæle. I opstartsfasen var det således synergieffekten mellem Charlotte, Torben, Lis og Finnerman, som gjorde Galleriet klar til åbningsdagen og udstillingen "Fra drøm til virkelighed" juni 2019.

Galleriets struktur

Charlotte, Lis, Mark Stolk, Søren Bækkel, Maria Mai Paulsen, Carsten Ulendorf og Kirsten Mikkelsen er på nuværende tidspunkt galleriets faste kunstnere.

Derudover udstiller forskellige gæstekunstnere gennem året.

Se mere info om kunstnerne og forfatterne under Kunstnere

Litteraturstuen

Forfattere med noget på hjertet i forhold til eksistens, mening og bevidsthed udstiller og giver foredrag og oplæsninger i galleriets hyggelige Litteraturstue, hvor alle bøger må røres og læses i. Hold øje med datoer for foredrag under "Det sker i galleriet" eller følg os på Facebook og Insta.

 

bottom of page